2013. április 4., csütörtök

Gyors fogyás, zsírégetés: Fogyasztó káposzta kapszula

Szeretnél gyorsan és tartósan megszabadulni a felesleges kiloktól?


Megoldás a fogyasztó káposzta kapszula!
Fogyókúra étrend
A fogyni vágyók többsége nagyon jól ismeri az ún. káposzta-kúra jótékony hatásait.
Aki régóta álmodozik arról, hogy megszabaduljon felesleges kilóitól bizonyára alkalmazta már a több hetes káposztaleves diétát is. A káposzta segítségével jó néhány kilótól könnyedén és gyorsan megszabadulhatunk.



A káposzta kitisztítja a szervezetet, feloldja a lerakódott zsírokat, és segít, hogy azok gyorsan távozzanak a szervezetből.

A káposzta rendkívül hatásos méregtelenítő és zsírégető egyben. A változás a mérlegen, valamint a centiken is ugyanúgy meglátszik.

A leveses kúra igen hatékony, azonban csak kevesünkben van annyi kitartás, hogy napokon, vagy akár heteken keresztül ne együnk mást csak káposztalevest. Már az első nap végén előjön az undor, és egyre nehezebben emeljük a kanalat! Azokról nem is beszélve, akik nem is szeretik a káposzta ízét. Nekik ez még nehezebb!

Ezeket a kellemetlenségeket lehet egyszerűen kiküszöbölni a Káposzta kapszula segítségével!

A káposzta vitaminokban és ásványi anyagokban rendkívül gazdag növény. Tehát nem csak, hogy serkenti az anyagcserét, még egészséges is! Ezeket a jótékony és áldásos tulajdonságait kapszula formájában is ugyanúgy érvényesíteni tudja, mint friss zöldségként, vagy levesbe főve.

A kapszula használatával nem jelentkezik olyan hirtelen változás, mint a leveses diéta során, de a hatása jóval tartósabb és eredményesebb lesz. A leves kúra során nem viszünk be más táplálékot, így természetesebb, hogy a súlyunk hamar csökkenni kezd, hisz a testünk alig jut zsírokhoz és szénhidrátokhoz. Fontos megemlíteni, hogy ez a leves diéta sem túl egészséges! Persze a káposztában lévő vitaminok és ásványi anyagok nagy hasznára vannak szervezetünknek, de nem szabad elfelejteni, hogy az egészséges szervezetnek szénhidrátokra, cukorra és zsírra is szüksége van! Az olyan diéták tehát, amelyek túlzottan lekorlátozzák a fogyasztásunkat, és csökkenti a bevitt táplálék energiaértékét nem nevezhetők kiegyensúlyozottnak.

A Káposzta kapszula alkalmazása során nem fenyeget a veszély, hogy kevés tápanyagot veszünk magunkhoz, hisz étkezési szokásainkon nem kell változtatnunk. Csupán minden étkezés előtt vegyünk be 2 kapszulát egy pohár vízzel. A kapszula felgyorsítja az anyagcserét, így a bevitt táplálékot jóval gyorsabban emésztjük meg és a káros anyagoknak nem lesz ideje lerakódni.

Használata befejeztével nem kell a jojo-effektustól tartania. Azok a kilók és centik, amik a kapszulának köszönhetően tűntek el, nem jönnek vissza, mert a már lerakódott rétegeket is feloldja.

Ha a kapszula fogyasztását követően is odafigyelünk étkezésünkre, és próbálunk kiegyensúlyozottabban táplálkozni, egészen biztosan nem fogunk csalódni!

Javaslat: Fokozza a Káposzta kapszula zsírégető hatását, egészséges táplálkozással és testmozgással!

Adagolása: : naponta 1-3 kapszula fogyasztása javasolt, étkezés előtt sok folyadékkal.

Tartalma: 1 doboz 50 db kapszulát tartalmaz.

Összetétele 3 kapszulánként: 900mg káposztapor, 150mg sárgarépapor, 150mg zellerpor, 150mg paprikapor, 90mg C-vitamin, 9,9mg E-vitamin, 2,1mg béta-karotin, 1,5mg B6-vitamin, 1,5mg B2-vitamin, 1,5 mg B1-vitamin, 210ng folsav, 1ng B12-vitamin, színezék: titán-dioxid, kemény zselatin kapszula.

A termék növényi eredetű és nem tartalmaz vényköteles összetevőket.

forrás: http://www.szuperalak.hu/termekek/gyors_fogyas_zsiregetes/fogyaszto_kaposzta_kapszula.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése